La Roche-Posay: Στο πλευρό της Αιμιλίας Τσουλφά και της Αριάδνης Σπανάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020

Η La Roche-Posay, πρωτοπόρος στην ευρέος φάσματος και πολύ υψηλού επιπέδου αντιηλιακή προστασία-  αποτέλεσμα 30 ετών προηγμένης κλινικής έρευνας- θα έχει τη χαρά να βρίσκεται στο πλευρό της Αιμιλίας Τσουλφά και Αριάδνης Σπανάκη, ως υπερήφανος Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Οι δύο αθλήτριες της ιστιοπλοΐας κατέκτησαν μια πανάξια πρόκριση στην κλάση 470, μετά την εμφάνιση τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Η «χρυσή» ολυμπιονίκης της Αθήνας, Αιμιλία Τσουλφά, επέστρεψε δυναμικά στην αγωνιστική δράση ύστερα από 17 χρόνια αποχής και είναι έτοιμη να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παρέα με την ταλαντούχα συναθλήτρια της, Αριάδνη Σπανάκη.

Για τη συνεργασία η δύο αθλήτριες δήλωσαν: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που η La Roche-Posay θα μας συντροφεύει στο Τόκιο. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο δρόμο για την επιτυχία είναι η ουσιαστική υποστήριξη και προστασία που μας βοηθάει να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις του αθλήματός μας.»

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που θα υποστηρίξουμε με το δικό μας τρόπο δύο κορυφαίες αθλήτριες της «γαλανόλευκης» αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα θέλαμε να τις συγχαρούμε για τη μεγάλη τους πρόκριση και να δηλώσουμε με θέρμη ότι θα είμαστε δίπλα τους σε αυτό το «μοναδικό» ταξίδι, προσφέροντάς τους την απαραίτητη αντιηλιακή προστασία που χρειάζονται για την ασφαλη άθλησή τους κάτω από ακραίες συνθήκες.» δηλώνει η Brand Manager της La Roche-Posay, Μαριάννα Χανταντ.

Η La Roche-Posay βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών, παρέχοντας προηγμένη αντιηλιακή προστασία με τα προϊόντα της σειράς Anthelios, μιας και το άθλημα της ιστιοπλοΐας προϋποθέτει καθημερινή και πολύωρη έκθεση στον ήλιο και οι ανάγκες για μια ολοκληρωμένη προστασία είναι επιτακτικές. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει σε μια χρονιά στοίχημα για τους ίδιους. Πρόκειται για την 32η διοργάνωση Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων και η La Roche- Posay θα υποστηρίξει τους αθλητές, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και της παραμονής τους εκεί.

Τα αντηλιακά ANTHELIOS της La Roche-Posay διαθέτουν μια ευρεία γκάμα και καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε τύπο δέρματος, κάτι που τα κάνει κατάλληλα για όσους αθλούνται στην ύπαιθρο, τα παιδιά, τα βρέφη, τα άτομα με παθήσεις που προκαλούν φωτοευαισθησία, ακόμα και τις πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είναι οι καρκινοπαθείς.

Η La Roche-Posay στέκεται στο πλευρό των ολυμπιονικών και προστατεύει τους Έλληνες Πρωταθλητές που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν.