LG: Eγκαινιάζει τη συνεργασία της με το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρέχει μια ευρεία σειρά επαγγελματικών οθονών και ένα video wall στο «Xαμόγελο του Παιδιού» για τις ανάγκες του νέου Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ του Οργανισμού. Με στόχο να στηρίξει ακόμη περισσότερα παιδιά και τις οικογένειές τους, ο Οργανισμός στεγάζει το σύνολο των υπηρεσιών του στην Αττική σε νέο κτίριο με την LG να στηρίζει το σημαντικό αυτό εγχείρημα με τις ολοκληρωμένες λύσεις της ως “LG Business Solutions Technology partner”.

Συγκεκριμένα, ο χώρος εξοπλίστηκε με 30 IPS FHD οθόνες 22MK600Μ, 2 IPS FHD μοντέλα 24MK600M και 2 Curved UltraWide 35WN75C, καθώς και ένα εντυπωσιακό video wall (μοντέλο 55VM5E), που βρίσκεται κεντρικά στο χώρο, ενώ το επόμενο διάστημα η LG θα παρέχει οθόνες signage για τις ανάγκες ενός χώρου φροντίδας. Επιπλέον, εγκαταστάθηκε η Interactive οθόνη 86TR3BF με τεχνολογία αφής και πολλαπλές λειτουργίες για μια διαδραστική εμπειρία χρήσης. Οι οθόνες της LG ξεχωρίζουν για την εξαιρετική απόδοση της εικόνας και τα πλούσια, ζωντανά χρώματα, αλλά και το πλήθος των προηγμένων χαρακτηριστικών και λειτουργιών τους, που διευκολύνουν κάθε είδους εργασία.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Στην LG, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν έμπρακτα στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων των συνανθρώπων μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους. Είναι τιμή μας να αποτελούμε μέρος της συγκεκριμένης προσπάθειας του Οργανισμού να προσφέρει περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο.

Ο συγκεκριμένος χώρος είναι αφιερωμένος στον 10χρονο γιο του Ιδρυτή του Οργανισμού και αποτελεί την πραγματοποίηση μίας σημαντικής πολυετούς ανάγκης να στεγαστούν σε έναν χώρο στην Αττική όλες οι υπηρεσίες του Οργανισμού, με στόχο την βέλτιστη λειτουργία και τον συντονισμό του έργου του, προς όφελος όλων των ευάλωτων παιδιών και των οικογενειών τους στην Ελλάδα. Στον νέο χώρο λειτουργεί το σύνολο των υπηρεσιών κοινωνικής, ιατρικής, ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και των επιχειρησιακών δράσεων του Οργανισμού που παρέχονται δωρεάν για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα. Στο Κέντρο στεγάζεται, επίσης, το Τμήμα Εθελοντισμού, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι, το Ε-Shop καθώς και το Τμήμα Διεθνών Συνεργασιών και Προγραμμάτων του Οργανισμού.