Nέα Διαφημιστική καμπάνια Daikin από την God Agency

«full of Purpose and Sustainability» με τον Τάσο Αρνιακό και την Χριστίνα Σούζη.

Οι 2 κορυφαίοι Έλληνες μετεωρολόγοι, Τάσος Αρνιακός  και  Χριστίνα Σούζη πρωταγωνιστούν και στην νέα καμπάνια της Daikin, «Full of Purpose and Sustainability», την οποία υπογράφει ξανά η God Agency, Re-Inventing creativity in the digital era.

Το spot  προβάλλει με την πρωτότυπη δημιουργική προσέγγιση της God τον τρόπο, με το οποίο  η Daikin προστατεύει και την υγεία μας, με την παγκόσμια κατοχυρωμένη τεχνολογία Flash Streamer που εξουδετερώνει βακτήρια και τον νέο Κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα με αυτή την δημιουργική επικοινωνία η Daikin προβάλλει πως εξασφαλίζει με τα προϊόντα της μια καλύτερη ζωή στους πελάτες της, αλλά και πως σαν εταιρεία φροντίζει να εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Το spot ξεκινάει με μια έκπληξη καθώς εμφανίζεται στο στούντιο ένα νεαρό κορίτσι, εκπρόσωπος της νέας γενιάς , η οποία θέλει να μάθει «Τι κάνει η Daikin για να προστατεύσει το περιβάλλον;».

Ο  Τάσος Αρνιακός , λοιπόν, απαντά πως «Πρωτοπορεί με ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα, για ένα πράσινο μέλλον» και η Χριστίνα Σούζη προσθέτει πως  «Έτσι, προστατεύει και το περιβάλλον και το πορτοφόλι μας!».

Μπορείτε να δείτε το νεο τηλεοπτικό ΕΔΩ