Οι «LG Αθλητές του Αύριο» στο EcoFest 2021

Η ομάδα «LG Αθλητές του Αύριο» της LG Electronics (LG) συμμετείχε στο EcoFest 2021, αποκομίζοντας μοναδικές μπασκετικές αναμνήσεις και χρήσιμες γνώσεις σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Η τριήμερη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και μετακίνηση, αλλά και τις «πράσινες» πόλεις και περιελάμβανε μια σειρά από εκπαιδευτικές δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά.

Οι νεαροί αθλητές συμμετείχαν στο Τουρνουά Ακαδημιών του EcoFest 2021 3on3 Basketball Tournament με δύο ομάδες, κατακτώντας την 2η θέση. Παράλληλα, παρακολούθησαν τα πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα, που συνδύασαν με ένα μοναδικό τρόπο την εξάσκηση των αθλητικών ικανοτήτων και την περιβαλλοντική αγωγή. Μεταξύ των ποικίλων αθλητικών δράσεων, η ομάδα απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές, παίζοντας διαφόρων ειδών διασκεδαστικά παιχνίδια με τον «Τροχό της Τύχης» να είναι το αγαπημένο τους.

Στην απονομή μεταλλίων και βραβείων παρευρέθηκε ο εμβληματικός προπονητής και ambassador του EcoFest 2021, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές. Με «όχημα» το μπάσκετ, οι «LG Αθλητές του Αύριο» έγιναν οι πιο ένθερμοι «Ecoists», μαθαίνοντας πώς να προστατεύουν και να σέβονται το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG, δημιουργήθηκε η ομάδα «LG Αθλητές του Αύριο», που αποτελείται από τους 20 νικητές του διαγωνισμού «LG Skills & Drills», οι οποίοι κέρδισαν μία πλήρη υποτροφία για προπονήσεις στην Ακαδημία. Έπειτα από τα try-outs της Εurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ., οι 20 νεαροί αθλητές ξεχώρισαν για τις ικανότητές τους και κέρδισαν επάξια τη θέση τους στην ομάδα. Η Εurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ., με το έμπειρο προπονητικό της επιτελείο, είναι υπεύθυνη για το προπονητικό πρόγραμμα της σεζόν 2020-21.