bwin: Νέα Διάκριση για το κοινωνικό αποτύπωμά της από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (CRI)

Ακόμη μία πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε η bwin για το κοινωνικό της αποτύπωμα, βάσει της αξιολόγησης CRI Pass, που υλοποιεί το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (CRI). Αξίζει να σημειωθεί ότι η bwin είναι το πρώτο online gaming brand στην Ελλάδα που κατακτά αυτή τη διάκριση.

Tο CRI Pass αποτελεί ένα εργαλείο που αξιολογεί τις επιδόσεις των οργανισμών σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο αυτοβελτίωσης, καθώς εντοπίζει τις περιοχές που μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο και βοηθάει στη θέσπιση συγκεκριμένων στόχων στους τέσσερις αυτούς πυλώνες.

H διάκριση CRI Pass δόθηκε στην bwin στο πλαίσιο ειδικής διαδικτυακής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και είναι αποτέλεσμα διαγωνιστικής συμμετοχής των εταιρειών στη διαδικασία αξιολόγησης, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index και του CRI Pass.

Αναφορικά με τη διάκριση, εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου δήλωσε: «Ξεκινώντας με μικρά αλλά σταθερά βήματα το κοινωνικό μας έργο πριν 3 χρόνια, σήμερα η αναγνώριση του CRI Pass, έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες μας για ένα ουσιαστικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, το οποίο θα απαντά στις καθημερινές ανάγκες των κοινωνικών ομάδων δραστηριοποιούμαστε. Καθώς οι πρωτοβουλίες μας είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε και εμείς στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030».

Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμα μία επιβράβευση για τη δέσμευση και τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί η bwin, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός θετικού κοινωνικού αποτυπώματος.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030.