ISOMAT: Συνέβαλε στη δημιουργία του Συντονιστικού Κέντρου Άμεσης Επέμβασης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

H εταιρία ISOMAT έχει εντάξει, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού και της δυναμικής της εξέλιξης, την ουσιαστική ανάπτυξη της κοινωνικής της υπευθυνότητας. Το αποδεικνύει έμπρακτα, και μεταξύ άλλων, μέσω της σταθερής και άμεσης υποστήριξης του πολύπλευρου έργου και των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Αυτή τη φορά, η ISOMAT παρείχε τα υλικά για την εξωτερική θερμομόνωση, με σκοπό τη δημιουργία του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ».

Ο συγκεκριμένος χώρος, αφιερωμένος στον 10χρονο ιδρυτή του Χαμόγελου Ανδρέα Γιαννόπουλο, αποτελεί την πραγματοποίηση μιας πολυετούς και σημαντικής ανάγκης του Οργανισμού, να στεγάσει σε έναν χώρο στην Αττική όλες τις υπηρεσίες του, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία και τον συντονισμό του έργου του, προς όφελος των παιδιών που στηρίζει και φροντίζει καθημερινά. Στο νέο χώρο λειτουργεί το σύνολο των υπηρεσιών κοινωνικής, ιατρικής, ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και των επιχειρησιακών δράσεων του Οργανισμού, που παρέχονται δωρεάν για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα.