Απόψε τα Lenovo Retail Business Awards 2021

Για 19η συνεχή χρονιά, η Direction Business Network και το περιοδικό Retail Business, διοργανώνουν την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στο Ble Azure στον Άλιμο, τα Lenovo Retail Business Awards.

Ο μοναδικός και μακροβιότερος θεσμός της αγοράς, τα βραβεία Lenovo Retail Business Awards, τα βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 και έκτοτε αποτελούν το μεγαλύτερο θεσμό του ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας, επιστρέφουν ανανεωμένα, διευρυμένα και πιο ανταγωνιστικά.

H DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS διοργανώνουν τα LENOVO RETAILBUSINESS AWARDS, τα Βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 και αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Τα LENOVO RETAILBUSINESS AWARDS τελούν κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Το λιανεμπόριο γιορτάζει με την ασφάλεια στο επίκεντρο

Τα LENOVO RETAILBUSINESS AWARDS 2021 παραμένουν για ακόμη μια χρονιά πιστά στο ραντεβού τους επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους. Εκείνους που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να μειώνουν τιμές ενώ αυξάνονται οι επιβαρύνσεις. Εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης. Φέτος υπάρχει ακόμα μια παράμετρος, αυτή των συνεπειών της πανδημίας του COVID19 και των δράσεων που οι εταιρίες ανέλαβαν για την αντιμετώπισή της σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας του κορονοϊού και ακολουθώντας πιστά τις κυβερνητικές οδηγίες, η Direction Business Network, θα βραβεύσει τις επιχειρήσεις εκείνες που παρά τις αντιξοότητες διακρίθηκαν στο εγχώριο επιχειρείν. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Direction Βusiness Network στο Ble Azure, στην παραλία του Αλίμου, την Τρίτη 20 Ιουλίου 20121.

Αξίζει να σημειωθεί πως, την Τελετή Απονομής των βραβείων στην οποία απονέμονται τα κορυφαία Βραβεία Retailer της Χρονιάς και Retail Manager, τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και περισσότεροι από 800 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας. Να θυμίσουμε ότι η περυσινή τελετή απονομής διεξήχθη με όλες τις προδιαγραφές των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας των προσκεκλημένων στο DRIVE-IN του Δ. Γλυφάδας.

Μπορείτε να παρακολουθήστε live την τελετή απονομής των Lenovo Retail Business Awards εδώ: https://retailawards.gr/live-streaming/

-Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: https://retailawards.gr/ και την σελίδα των βραβείων στο Facebook: https://www.facebook.com/RetailBusinessAwards