Nova: Παροχή δωρεάν συνδρομής στο Δημαρχείο των Ψαρών

To 58o Διεθνές Ράλλυ Αιγαίου, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό, πέρασε στην ιστορία με τον τερματισμό στο Σούνιο, κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα έπειτα μία διαδρομή 300 ναυτικών μιλίων και η Nova, μέλος του United Group κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, έδωσε το στίγμα της στην ηρωική Νήσο των Ψαρών!

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης, στα Ψαρά και το ολοκαύτωμά τους και στο πλαίσιο αυτό, η Nova πρόσφερε δωρεάν συνδρομή στο Δημαρχείο προκειμένου να απολαμβάνουν το premium πλούσιο αθλητικό, κινηματογραφικό και παιδικό περιεχόμενο των καναλιών της καθώς και δώρα στα παιδιά που κατοικούν στα Ψαρά και ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να προσφέρει σε όλους όσοι μένουν στο απομακρυσμένο νησί της άγονης γραμμής.

Στο μήνυμα που απέστειλε η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Media Executive Director Nova ανέφερε: «Εκ μέρους της Nova και όλου του αθλητικού επιτελείου Novasports θέλουμε κατ’ αρχήν να συγχαρούμε τον  ΠΟΙΑΘ για την εξαιρετική  διοργάνωση του Ράλι Αιγαίου που φέτος φιλοξενείται στα ηρωικά Ψαρά. Αγαπητέ Δήμαρχε, νιώθουμε κοντά σας περισσότερο από ποτέ και είμαστε εδώ για να σας φέρνουμε ότι χρειαστείτε από πλευράς εικόνας, ήχου, αθλητικών γεγονότων από όλο τον κόσμο. Να συνεχίσετε το έργο σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας»

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Βρατσάνος, Δήμαρχος Ψαρών επισήμανε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την κ. Κασκανιώτη και την Nova για την ιδιαίτερη προσφορά τόσο της συνδρομής στο Δημαρχείο μας όσο και με τα δώρα στα μικρά παιδιά μας. Τα ακριτικά νησιά χρειάζονται τη στήριξη όλων των φορέων προκειμένου να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον κόσμο εδώ. Η βοήθειά σας θέλουμε να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Με τη Nova μπορούμε να απολαμβάνουμε πλέον προγράμματα και στο Δημαρχείο μας. Στα Ψαρά υπάρχουν πολλοί συνδρομητές και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παροχή υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία σας».

Η Novasports Sailing Team με επικεφαλής τον δημοσιογράφο μας, Παντελή Λώλη, κάλυψε με μοναδικό τρόπο την ασύλληπτης ομορφιάς, έντασης και δράσης διαδρομή και ετοίμασε video με τις καλύτερες στιγμές, το οποίο προβλήθηκε στη σεμνή, λόγω των συνθηκών, πλην όμως γεμάτη θετική ενέργεια, Τελετή Λήξης της διοργάνωσης στον εμβληματικό χώρο της Σχολής  Ναυτικών Δοκίμων, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου. Ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ και κυβερνήτης του σκάφους “Water Gipsy” κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης, αφού εκφώνησε θερμό λόγο για την ελληνική ναυτοσύνη και τα ηρωικά Ψαρά, βράβευσε τα πληρώματα και την κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Media Executive Director Nova, στο πλαίσιο στήριξης του Novasports, των τελευταίων εννέα χρόνων ως επίσημος μεταδότης του Ράλλυ Αιγαίου.

Οι συνδρομητές Novasports, την Τρίτη 27 Ιουλίου στις 23:00 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο Novasports3HD, στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr την ανασκόπηση της φετινής διοργάνωσης του 58ου Διεθνούς Ράλλυ Αιγαίου.