ΘΕΟΝΗ: Αναλαμβάνει την αναδάσωση τμήματος της κοινότητας των Αφιδνών

Παρακολουθώντας με θλίψη τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Αττική, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναλαμβάνει την αναδάσωση τμήματος της κοινότητας Αφιδνών, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στην περιοχή που δοκιμάζεται.

Στον απόηχο της καταστροφής που έπληξε τον τόπο μας και κατόπιν επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφιδνών, κ. Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο, το ΘΕΟΝΗ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται με στόχο την αποκατάσταση του παρθένου περιβάλλοντος που επλήγη από τη φωτιά.

Μία πρωτοβουλία της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., της ελληνικής εταιρίας εμφιάλωσης νερού που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, βαδίζει με γνώμονα ένα «αύριο» με «πράσινη» ταυτότητα και στοχοπροσήλωση στον Άνθρωπο. «Η επιχείρηση αναδάσωσης τμήματος της κοινότητας Αφιδνών είναι η ελάχιστη κίνηση συμπόρευσης που μπορούμε να προσφέρουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τα εξαιρετικά δύσκολα γεγονότα των τελευταίων ημερών» δήλωσε ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος & Δ/νων σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Η οικογένεια του ΘΕΟΝΗ δηλώνει την ειλικρινή συμπαράστασή της στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας. Ένα από τα πιο ζωτικά σημεία πρασίνου της Αττικής καταστράφηκε και είναι καθήκον μας να συνεισφέρουμε στην επαναφορά του, στην επαναφορά του οξυγόνου στην καθημερινότητά μας, στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος που θα αποτελέσει «σπίτι» της δικής μας αλλά και της επόμενης γενιάς.