Polaroid: Νεα βιώσιμη συλλογή γυαλιών

 

H Polaroid παρουσιάζει την νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 που εξακολουθεί να προσφέρει μια βιώσιμη πρόταση σε πολλά μοντέλα γυαλιών οράσεως και ηλίου για ενήλικες και παιδιά, σέβεται τη φύση και είναι κατασκευασμένη από ειδικά επιλεγμένα υλικά όπως:

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ
Ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους, όπως το καστορέλαιο, μια πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ
Ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ
Τα βιώσιμα μοντέλα της Polaroid είναι κατασκευασμένα από επαναχρησιμοποιήσιμα μέταλλα, γιατί ακόμα και τα σκουπίδια αξίζουν μια δεύτερη ζωή.

Επιπλέον, διατίθενται σε ειδική ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ από ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ

Essential: Γυαλιά οράσεως PLD D433

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε στρογγυλεμένο σχήμα από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους: από καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας. Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: καφέ ταρταρούγα, μαύρο, ιριδίζον ροζ-βιολετί, μπεζ.

Essential: Γυαλιά οράσεως PLD D432

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε σχήμα «cat eye» από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους: από καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας. Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.
Χρωματική παλέτα: μπεζ ντεγκραντέ ταρταρούγα με βραχίονες σε ταρταρούγα/γαλάζιο, μαύρο, ροζ ντεγκραντέ ταρταρούγα με βραχίονες σε ταρταρούγα/ροζ, διάφανο κόκκινο, διάφανο βιολετί.

Essential: Γυαλιά οράσεως PLD D430

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους: από καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας. Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές  λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: διάφανο καφέ/ταρταρούγα, μαύρο, διάφανο μπλε, διάφανο πράσινο.

Essential: Γυαλιά οράσεως PLD D436

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε τετραγωνισμένο σχήμα από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ, ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι. Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: μαύρο, καφέ ταρταρούγα, μπλε.

Essential: Γυαλιά οράσεως PLD D434

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε σχήμα «cat eye» από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ, ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι.Το μοντέλο συμπληρώνουν μεταλλικές λεπτομέρειες και τα εμβληματικά ακροβραχιόνια σε χρωματική αντίθεση.

Χρωματική παλέτα: βιολετί, μαύρο, καφέ ταρταρούγα με μαύρους βραχίονες, καφέ.

Γυναικεία γυαλιά οράσεως σε στρογγυλό σχήμα από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ, ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη.