ΘΕΟΝΗ: Οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας Βατσουνιάς-Δωρεές άνω των €70,000

Η τοπική κοινωνία της Βατσουνιάς αποτελεί για τη ΘΕΟΝΗ ΑΕ όχι απλώς τον τόπο που φιλοξενεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά κάτι πολύ πιο ουσιαστικό.

Μία οικογένεια στην οποία το ΘΕΟΝΗ φροντίζει να στέκεται σταθερά στο πλευρό της, συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών της. Από τις αρχές του έτους με πρωτοβουλία του Διοικητικού Προσωπικού της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, οι δωρεές της εταιρίας υπέρ της τοπικής κοινότητας Βατσουνιάς ξεπέρασαν το ποσό των €70,000 με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και τη διεξαγωγή σημαντικών έργων ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης αυτής σχέσης με την τοπική κοινωνία, δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την ευχαριστήρια επιστολή από την Πρόεδρο της Βατσουνιάς, κα Μαρία Μιχαηλίδου, για την απρόσκοπτη και ιδιαίτερα σημαντική οικονομική στήριξη της ΘΕΟΝΗ ΑΕ.

Η σχέση με την τοπική μας κοινότητα βασίζεται σε σταθερές βάσεις και αντικατοπτρίζεται στην αδιάκοπη συμβολή μας προς κάθε μέτωπο και φορέα που μπορούμε να ενισχύσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια της ΘΕΟΝΗ ΑΕ επιθυμεί να ανταποδώσει τη στήριξη που έχει λάβει από την κοινότητα της Βατσουνιάς όλα τα χρόνια δραστηριότητάς της, από το 2013 έως και σήμερα, που το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, αποτελεί το κορυφαίο ελληνικό νερό με τις περισσότερες διεθνείς βραβεύσεις Ποιότητας και Γεύσης.