Stoiximan: Καλωσορίζει τον 5ο Ολυμπιονίκη Άλκη Κυνηγάκη στην οικογένεια της

Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα πρόκειται να στηρίξει τον Άλκη Κυνηγάκη, στο δρόμο για το Παρίσι το 2024.

Ο Άλκης Κυνηγάκης, που κατάφερε να κατακτήσει την πέμπτη θέση στην πρώτη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 10.000 μέτρα κολύμβησης ανοικτής θάλασσας στο Τόκιο, αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στην χορηγική ομάδα της Stoiximan. Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα πρόκειται να  στηρίξει τον Άλκη Κυνηγάκη, στο δρόμο για το Παρίσι το 2024, στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τους οποίους αποτελεί και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Πιστεύοντας και στηρίζοντας τους ήρωες του σήμερα και εμπνέοντας τους ήρωες του αύριο και παραμένοντας πιστή στις αξίες της, η Stoiximan στέκεται σταθερά στο πλευρό των αθλητών που επιμένουν παρά τις αντιξοότητες να κατακτούν την κορυφή, αναδεικνύοντας αυτό που πρεσβεύουν καλύτερα: την προσπάθεια, τη συνεχή μάχη, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο και την Ελλάδα. Συνεχίζοντας με την προσθήκη νέων μελών στο δυναμικό της, η Stoiximan, δίνει την δυνατότητα σε αθλητές να κυνηγήσουν υψηλότερους στόχους, έχοντας έναν δυνατό σύμμαχο στο πλευρό τους.

Νέοι και πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις, όπως ο Άλκης Κυνηγάκης, με τόσες πολλές δυνατότητες, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γενιές και η Stoiximan δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα τους. Ο Άλκης Κυνηγάκης, ξεκίνησε την πορεία του στην πισίνα στις μεγάλες αποστάσεις, αλλά τον κέρδισε η κολύμβηση στην ανοιχτή θάλασσα από σύμπτωση, γνωρίζοντάς την στην Αυστραλία από την Εθνική ομάδα μαραθώνιας κολύμβησης. Είναι ένα νέο παιδί, με αξίες, όρεξη για δουλειά, πολλά όνειρα και μεγάλη αγάπη για την Λήμνο, από όπου κατάγεται η μητέρα του. Έχοντας ως πρότυπα αθλητές τον Κριστιάν Γκολομέεβ, που θαυμάζει ως αθλητή, άνθρωπο και φίλο, ο ίδιος χαράζει την δική του πορεία προς ένα λαμπρό μέλλον.

Η συνεργασία με την Stoiximan, θα βοηθήσει τον Άλκη Κυνηγάκη να κάνει το επόμενο βήμα και να κατακτήσει το όνειρο, ένα ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι. Παραμένοντας στο πλευρό των αθλητών της και στηρίζοντάς τους έμπρακτα καθόλη την πορεία τους μέσω του διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, η Stoiximan επενδύει και ενισχύει τον ελληνικό αθλητισμό και δημιουργεί τις  συνθήκες για ένα λαμπρό μέλλον για τους αθλητές και την Ελλάδα.

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την προσθήκη του Άλκη Κυνηγάκη στη χορηγική  οικογένεια της Stoiximan. Μια οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει και μας γεμίζει υπερηφάνεια, μια οικογένεια που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας μας και όσων πρεσβεύουμε, μια οικογένεια που αποτελεί παράδειγμα για την κοινωνία και συντελεί σε ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα. Η Stoiximan παραμένει στο πλευρό των αθλητών της, επιβραβεύει την σκληρή δουλειά, το ταλέντο, και το ήθος των  αθλητών και δεν σταματά να τους στηρίζει  στον δρόμο τους για την κορυφή.»