Nesternship: Το νέο ψηφιακό πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Nestlé γίνεται διαθέσιμο στην Ελλάδα

Η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων που αναζητούν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία, είναι πιο απαραίτητη από ποτέ μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19.

Η Nestlé ανακοινώνει την επέκταση του προγράμματος Nesternship στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας να αναδείξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους, μέσα από μια νέα, ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης, διεκδικώντας παράλληλα μία θέση πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων που αναζητούν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία, είναι πιο απαραίτητη από ποτέ μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19. Με τον νέο τρόπο αξιολόγησης και προσέλκυσης υποψηφίων, ο οποίος αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «Nestlé needs YOUth» , η εταιρία ανταποκρίνεται στην ανάγκη και στοχεύει να ενισχύσει τις νεότερες γενιές σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης.

Η πρωτοποριακή μορφή αξιολόγησης υποψηφίων επιτρέπει στους συμμετέχοντες, που υποβάλλουν αίτηση για πρακτική άσκηση στην Nestlé, να παρουσιάσουν τις γνώσεις και τα ταλέντα τους, μέσα από μια σειρά διαδικτυακών παιχνιδιών με τίτλο “Talent Games”. Οι υποψήφιοι, συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια, τα οποία τους επιτρέπουν να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να αναδείξουν τις προσωπικές τους ικανότητες, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι που φοιτούν σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα έχουν την ευκαιρία μέσα από τη συμμετοχή τους στις δράσεις του Nesternship, να διευρύνουν το γνωστικό τους επίπεδο και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν με μεγαλύτερη ευκολία στη συνέχεια των σπουδών τους, ή στην μελλοντική αναζήτηση εργασίας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι υποψήφιοι λαμβάνουν μια προσωποποιημένη έκθεση, η οποία αναλύει την απόδοση τους στα διαδικτυακά παιχνίδια και αναδεικνύει τις ικανότητες και τα ιδιαίτερα ταλέντα τους. Επιπλέον, η αξιολόγηση των συμμετεχόντων δεν εστιάζει μόνο στη διεύρυνση των γνώσεων και την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, αλλά τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πρακτική άσκηση 3 έως 6 μηνών στη Nestlé, με στόχο να ξεκινήσουν δυναμικά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Μέσα από τη δημιουργία προγραμμάτων όπως το Nesternship, η Nestlé αποδεικνύει εμπράκτως τη δέσμευση της για καινοτομία σε όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών της, χρησιμοποιώντας τηνως μέσο ανάπτυξης των ανθρώπων της και ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα Nesternship αλλά και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.nestle.in/nesternship.

Για να γνωρίσετε καλύτερα τα “Talent Games”, μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα των διαδικτυακών παιχνιδιών, να δηλώσετε τη χώρα από την οποία θέλετε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, και να εξερευνήσετε τους τρόπους και όρους της συμμετοχής σας, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://nesternship.thetalent.games/.