Εγκαίνια για τον νέο χώρο της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ

Τα εγκαίνια του νέου χώρου της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 13.10.2021 στις 19:00 στο νέο πολυχώρο που βρίσκεται Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια.

Πρόκειται για μια αφορμή να συναντηθούν ξανά μετά από ένα χρόνο, συνεργάτες σε οργανισμούς και στελέχη Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα και φορώντας τις μάσκες τους. Το μήνυμα σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι UNLOCK THE FUTURE και είναι ένα κάλεσμα σε όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της δράσης όλοι οι προσκεκλημένοι μπορούν να κάνουν μια αναδρομή στα 16 χρόνια της ιστορίας της ΙΑΣΙΣ, στο παρόν, στην παρουσία μας στην Βόρεια Εύβοια αλλά και στο μέλλον! Ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες, τους δικούς της ανθρώπους, τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τις προτάσεις της για κάθε ένα από τα κομμάτια της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ.

ΙΑΣΙΣ ΑΜΚΕ

Ιδρύθηκε το 2005 με στόχο την προσφορά θεραπευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής φύσεως σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Οργάνωση και λειτουργία ενδιάμεσων δομών διάγνωσης και θεραπευτικής αντιμετώπισης ψυχικών διαταραχών και αποκατάστασης στο επίπεδο της κοινότητας. Σήμερα παρέχει στέγη, σίτιση και εκπαίδευση σε ανθρώπους ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 500.000 άτομα.

Fabric Republic

Ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού, το οποίο εστιάζει στις κοινωνικές ανάγκες, τη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Παρέχει ρουχισμό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και κάνει upcycling δημιουργώντας νέα προϊόντα από τα ανακυκλώσιμα, μη χρησιμοποιήσιμα ρούχα που μαζεύει μέσω των συνεργατών του.

Connect Your City

Ένα δίκτυο «Κέντρων Νέων», με σκοπό την ενεργοποίηση των νέων 16-30 ετών στον εθελοντισμό.

ΠΣΚ – Παρέμβαση Στην Κοινότητα

Eνίσχυση ατόμων της τρίτης ηλικίας καθώς και ατόμων με αναπηρία που δεν δύνανται να μετακινηθούν με ευκολία, παρέχοντας βασικές υπηρεσίες υποστήριξης.

EDIFY CENTRE

Eκπαίδευση στελεχών και προσωπικού επιχειρήσεων, οργανισμών και ιδιωτών που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να ενισχύσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες, την ευημερία και την ευαισθητοποίησή τους για κοινωνικά ζητήματα.

YONDER Festival

Η Βόρεια Ελλάδα και το Ζαγόρι γίνονται σημείο αναφοράς για νέους από όλη την Ευρώπη με στόχο να δημιουργηθεί μια κοινότητα που αφουγκράζεται τις ανάγκες της φύσης, της ζωής και της κοινωνίας σήμερα, μετατρέποντας έτσι την αγωνία κάθε νέου για το μέλλον σε δημιουργία, έκφραση, προτάσεις και δράση.

Επιβεβαιώστε την παρουσία σας στην εκδήλωση μέχρι την Τρίτη 12.10 στο iasisngo@iasismed.eu