Μαρμελάδες evlogia: Μαζί με τον Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης  η evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας συνεχίζει και φέτος  τη δράση της και στηρίζει το Σύνδεσμό Θεραπευτικής Ιππασίας (ΣΘΙΕ)   για την κάλυψη υλοτεχνικών και άλλων εξόδων του Συνδέσμου.

Για να υποστηρίξει το εν λόγω έργο η evlogia υλοποιεί κάθε χρόνο ένα πρόγραμμα ανταποδοτικού χαρακτήρα όπου κάθε “κλικ στο site της εξαργυρώνεται και επιδίδεται στο στον ΣΘΙΕ ως συνολικό ποσό κάθε έτος.

Έτσι και φέτος η evlogia , συνεχίζει τη δράση της , υλοποιώντας έμπρακτα την επιταγή της κοινωνικής αλληλεγγύης ως κύριο μέλημα να   συμβάλει στην βελτίωση  της  υγείας και την ποιότητα ζωής των ατόμων με φυσική, νοητική ή συναισθηματική υστέρηση.

Κατά την επίδοση της επιταγής, το διοικητικό προσωπικό της  evlogia παρευρέθηκε  στον χώρο  του ΣΘΙΕ όπου και συνάντησε την Πρόεδρο του Συνδέσμου, μέλη του ΔΣ και τους εθελοντές. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης  ενημερώθηκαν για  τα πρωτόκολλα  που εφαρμόζει η δομή και  για τις περαιτέρω δράσεις του Συνδέσμου. Από το 2011 μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος  έχει καλύψει περισσότερους από 72.000 συνανθρώπους μας.

Η πρόεδρος του ΣΘΙΕ κ. Καρουζάκη δήλωσε:   « Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  την εταιρεία evlogia που και φέτος ήταν κοντά μας,  θέλουμε  να διαβεβαιώσουμε ότι με την βοήθεια που μας προσφέρει  συμβάλλει ουσιαστικά  στη προσπάθεια του Συνδέσμου για  θεραπευτική́ ιππασία σε περισσότερα άτομα που την έχουν ανάγκη.»

Ο διευθύνων σύμβουλους Αντώνης Ποταμίτης της evlogia… Αληθινή Γεύση Ελλάδας ανέφερε: «Το άλογο ως θεραπευτικό μέσω βελτίωσης της ψυχικής και σωματικής υγείας συναντάτε εδώ πολλά χρόνια στην Ελλάδα.  Η εξάρτηση   ανθρώπου και αλόγου γίνεται μοναδική και  καταλήγει σε θετικά αποτελέσματα. Αυτή  η μοναδικότητα  μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε ενεργά δίπλα στον ΣΘΙΕ  προσεφέροντας κάθε χρόνο το διπλό ποσό από αυτό που αναγράφετε στο site μας ως κλικ επίσκεψης.     Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους επισκέφθηκαν τo site www.evlogia.gr  προσφέροντας  0,10 λεπτά στον ΣΘΙΕ. Στην evlogia θεωρούμε τη συμβολή  αυτονόητο κοινωνικό καθήκον αλληλεγγύης και  ευχαριστούμε τα μέλη του ΣΘΙΕ (εθελοντές και διοικητικό συμβούλιο) για  την ευκαιρία που μας δίνουν να συνδράμουμε.»