Μεγάλος τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά της Βόρειας Εύβοιας

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου, η Αργώ, το Connect your City, η Fabric Republic, η Ίασις, η amuse και η ΒΝΙ ενώνουν δυνάμεις για να κάνουν τη διαφορά.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Βόρεια Εύβοια χτυπήθηκε από μια πολύ μεγάλη οικολογική καταστροφή, με σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων της. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι νεανικές ζωές είναι αυτές που διαταράσσονται πιο καίρια. Στα παιδιά οφείλει να επικεντρώνεται κάθε προσπάθεια πρώτιστα ώστε να βελτιωθεί άμεσα το παρόν τους και να μην επηρεαστεί το μέλλον τους.

Με πρωτοβουλία της amuse και της ΒΝΙ, ενώνονται οι δυνάμεις με φορείς και οργανισμούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως το Δίκτυο Νέων «Connect Your City και  με το Δίκτυο Ψυχικής Υγείας «Αργώ», που βρίσκεται αδιάλειπτα στην περιοχή από τις 8 Αυγούστου. Καθώς και με την ΑμΚΕ Ιάσις και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης «Fabric Republic».
Όλοι μαζί, διοργανώνουμε έναν online τηλεμαραθώνιο 30 ωρών με τη συμμετοχή 30 και πλέον καλλιτεχνών και καλεσμένων προκειμένου να συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι πόροι, για την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας.
Κάθε μικρή ή μεγάλη συνεισφορά μετράει. Μπείτε κι εσείς στο help.liveon.tech και δείτε ζωντανά τον Μεγάλο Tηλεμαραθώνιο που ξεκινάει από αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα και διαρκεί μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής.