l’artigiano: Δενδροφύτευση στο Παλαιό Φάληρο σε συνεργασία με το “We4all”

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, η lartigiano σε συνεργασία με τον Οργανισμό “We4all” πραγματοποίησε δενδροφύτευση στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων της, ως επιμέρους δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share The Love”.

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και με το βλέμμα στραμμένο σε ένα πιο πράσινο μέλλον, η lartigiano ένωσε δυνάμεις με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό “We4all” και προχώρησε σε δωρεά 1.000 δενδρυλλίων με στόχο τη δημιουργία και ενίσχυση «πνευμόνων πρασίνου» σε αστικές περιοχές της Αθήνας όπου υπάρχει ανάγκη. Με τον τίτλο “Guardian” του “We4all” και του περιβάλλοντος σύσσωμο το εργατικό δυναμικό και η διοίκηση του brand συμμετείχαν έμπρακτα στη δενδροφύτευση ενός μέρους των δενδρυλλίων στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, πάντα υπό την καθοδήγηση και τεχνογνωσία της ομάδας του “We4all”.

Τα υπόλοιπα δενδρύλλια είναι προγραμματισμένο να φυτευτούν μέχρι το τέλος της χρονιάς σε διαφορετικά σημεία τα οποία έχει επιλέξει η “We4all” σε αγαστή συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «παρών» στη δράση έδωσε και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, συγχαίροντας τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

Η lartigiano σε συνεχή αλληλεπίδραση με το κοινό της, μοιράζεται το όραμά της για ένα πιο «πράσινο» μέλλον και προσκαλεί τον κόσμο να γίνει πολύτιμο κομμάτι της πρωτοβουλίας της. Έτσι, ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει στο “We4all” το ποσό της επιλογής του μέσα από κάθε παραγγελία από το site ή το app της l’artigiano μέχρι τις 30/11! Το επιπλέον ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κοινού, θα διατεθεί και αυτό στην περαιτέρω ενίσχυση του κομβικού έργου του “We4all”.

Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν την κινητήριο δύναμη του ομίλου και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας της lartigiano. Μέσα από τις “Share The Love” ενέργειες, το brand ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, στηρίζοντας έμπρακτα δράσεις, φορείς και εκείνους που έχουν ανάγκη.