Πρόληψη φυσικών καταστροφών: Η TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζει την Ελληνική Πολιτεία

Η  TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, στέκεται για μία ακόμα φορά έμπρακτα στο πλευρό της Πολιτείας, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των συνεπειών των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα καθώς και των ακραίων καιρικών φαινομένων. Η εταιρεία ενίσχυσε σημαντικά τη δημιουργία αντιπλημμυρικών υποδομών, αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για τη στήριξη του μετρήσιμου έργου της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Υπηρεσίες και φορείς, ενίσχυσε τις οργανωμένες δράσεις της Πολιτείας ενόψει της κατασκευής αντιπλημμυρικών-αντιδιαβρωτικών έργων, α΄φάσης από κορμοδέματα, κλαδοπλέγματα, κλαδοδέματα και ξυλοφράγματα. Επιπλέον, συνεισέφερε στην ενδυνάμωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με σύγχρονο εξοπλισμό ατομικής προστασίας για τους δασοπυροσβέστες σε όλη τη χώρα.

Η TÜV AUSTRIA Hellas στον απόηχο όλων αυτών των δυσάρεστων συγκυριών, κινητοποιήθηκε άμεσα και με γρήγορα αντανακλαστικά, συμβάλλοντας από την πρώτη στιγμή στην αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών των καταστροφών. Με πίστη στις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν συνολικά τη λειτουργία της, αλλά και την υπεύθυνη στάση της απέναντι στην Κοινωνία, δηλώνει ενεργά το «παρών» και αναλαμβάνει δράση με πολλαπλασιαστική αξία για όλους.