Στις 15 Δεκεμβρίου ο 5ος ραδιομαραθώνιος του Ρυθμού 94.9

Ο Ρυθμός 94.9 διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Ραδιομαραθώνιο για καλό σκοπό.

Φέτος θα ενισχύσει το έργου του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Η Κιβωτός του Κόσμου”.

Οι παραγωγοί της πρωινής εκπομπής του Ρυθμού 94.9, “ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ”, Κώστας Μαλιάτσης,
Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Φελίσια Τσαλαπάτη, εκπέμποντας μέσα από το στούντιο, θα
βρίσκονται στον αέρα του σταθμού και θα μας κρατάνε παρέα 24 ώρες το 24ωρο… κάθε μέρα… όλη μέρα… πρωί… μεσημέρι… βράδυ… μεσάνυχτα… και ξημερώματα! Στείλε κι εσύ την αφιέρωσή σου με SMS στο 19828 και ζήτα να παίξει στον αέρα του σταθμού όποιο τραγούδι θέλεις!

Έτσι απλά.. ενισχύεις αυτόματα το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου»!

Η έναρξη του Ραδιομαραθωνίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/12 στις 8.30 το βράδυ με την Φελίσια και τον Βαγγέλη μέσα από το στούντιο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ενώ ο Κώστας Μαλιάτσης θα συνδεθεί απευθείας από Comedy Club «Λος Άτζελε», ενώ θα πραγματοποιεί την παράσταση «Από την άλλη» της οποίας όλα τα έσοδα θα δοθούν στον Ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού 94.9!

Στόχος όλων είναι να ολοκληρωθεί ο φετινός Ραδιομαραθώνιο μετά από 8 ημέρες… 168 ώρες ασταμάτητης ραδιοφωνικής εκπομπής, την Τετάρτη 22/12 στις 20.30. Η βραδιά θα κλείσει με μια μαγική χριστουγεννιάτικη ΝΥΧΤΑ στον Ρυθμό με την Ράνια Κωστάκη και καλεσμένους το αγαπημένο σε όλους συγκρότημα MEΛΙSSES!!