«Εμείς, τα στολίδια!»: Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το χριστουγεννιάτικο bazaar «Εμείς, τα στολίδια» έρχεται την Παρασκευή 17/12 17:00-21:00 και το Σάββατο 18/12 13:00-17:00 στο αίθριο του Θεάτρου Pierce για να μεταδώσει σε όλους το εορταστικό πνεύμα. Oι μαθητές του Pierce, στολίδια και οι ίδιοι, μιλούν μέσα από τα στολίδια που φτιάχνουν με υλικά την αγάπη και το ταλέντο και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις.

Οι φιλόξενες εγκαταστάσεις του Pierce στην πιο χριστουγεννιάτικη εκδοχή τους, χάρη στη φαντασία των μαθητών και την επιμέλεια των Συμβούλων τους, θα υποδεχτούν με ενθουσιασμό τους επισκέπτες. Αυτοί με τη σειρά τους θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους μέσα στην απόλυτη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Χειροποίητα συμβολικά αντικείμενα, φτιαγμένα από ατόφιο εφηβικό μεράκι, γεμίζουν τα στολισμένα περίπτερα και μπορούν να αποτελέσουν ιδανικά δώρα αγάπης για τους επισκέπτες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παράλληλα με τις αγορές τους, οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια γευστική στάση απολαμβάνοντας λιχουδιές της ελληνικής αλλά και της διεθνούς κουζίνας.

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Pierce δεν αποτελεί απλώς μια υπαίθρια αγορά αλλά έναν θεσμό. Στο πλαίσιό του, οι μαθητές ολοκληρώνονται μέσα από τη δημιουργία, ενώ οι επισκέπτες βιώνουν τη χαρά της προσφοράς αγοράζοντας πρωτότυπες κατασκευές, καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν -όπως κάθε χρόνο- για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το Pierce εκφράζει την ευγνωμοσύνη του που το καθιερωμένο πλέον χριστουγεννιάτικο bazaar του θα πραγματοποιηθεί φέτος δια ζώσης, ωστόσο μεριμνά για την υγειονομική προστασία των επισκεπτών. Έτσι, κατά την είσοδο, θα πραγματοποιείται έλεγχος πιστοποιητικών νόσησης ή εμβολιασμού και ταυτοτήτων των επισκεπτών. Οι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι ενήλικες επισκέπτες θα γίνονται δεκτοί με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test ή PCR test (μοριακό). Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών, εφόσον είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι, θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα self-test.

Είσοδος για τους επισκέπτες: 5 ευρώ.