Ξεκινάει ο 5ος Ραδιομαραθώνιος του ΡΥΘΜΟΥ 94.9

Ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ξεκινά στις 15 Δεκεμβρίου στις 20.30 ακριβώς για 5η συνεχόμενη χρονιά, για ένα και μόνο σκοπό: Tην ενίσχυση του έργου του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.
Οι παραγωγοί της πρωινής εκπομπής του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ”, Κώστας Μαλιάτσης, Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Φελίσια Τσαλαπάτη είναι πανέτοιμοι για να «κλειστούν» μέσα στο στούντιο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 “, για 8 ημέρες , δηλαδή 168 ώρες συνεχόμενες!
Στείλε κι εσύ την αφιέρωσή σου με SMS* στο 19828 και ζήτα να παίξει στον αέρα του σταθμού όποιο τραγούδι θέλεις! Μπορείς να ζητήσεις οποιοδήποτε τραγούδι θες! Pop, rock, λαϊκά, heavy metal, trap, hip hop, παιδικά… και θα το ακούσεις στον αέρα μαζί με την αφιέρωσή σου!!
Συντονίσου σήμερα στις 20.30 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για να ακούσεις την έναρξη του Μαραθωνίου! H Φελίσια και ο Βαγγέλης θα βρίσκονται μέσα στο στούντιο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ενώ ο Κώστας Μαλιάτσης θα πραγματοποιεί την παράσταση «Από την Άλλη 2» στο Comedy Club Λος Άτζελε, της οποίας όλα τα έσοδα θα δοθούν στον ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9.
Κάθε μέρα… όλη μέρα… ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 θα βγαίνει ζωντανά στο http://www.radiomarathon.gr/ !

Τρόποι στήριξης του Ραδιομαραθωνίου:
 Στείλε SMS* στο 19828 , γράφοντας όποιο τραγούδι θες να ακούσεις και την αφιέρωσή σου
 Online στο https://donorbox.org/kivotos-rythmos