Terra Creta: Πιστή στη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον

Η Terra Creta  πιστή στη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον είναι η πρώτη ελληνική εταιρία στον χώρο του ελαιόλαδου,  που δημοσιεύει Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ο πρώτος αυτός Απολογισμός για το έτος 2019-2020, είναι ο καρπός της συλλογικής προσπάθειας της ομάδας Βιώσιμης ανάπτυξης που έχει συσταθεί στην Terra Creta,  των παραγωγών και των συνεργατών της.

Συντάχθηκε σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα Πρότυπα Έκδοσης Απολογισμού Βιωσιμότητας GRI (GRI Standards) και αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της εταιρίας,  να αποτυπώσει το έργο της και να δώσει με διαφάνεια, μία σαφή εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας της που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το σεβασμό στον καταναλωτή, στον παραγωγό και στο περιβάλλον.

Περιλαμβάνει τα στάδια και τις πρωτοβουλίες της σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της: τις βιώσιμες επενδύσεις της, τη δυναμική της ενσωμάτωση με δράσεις σε περιβαλλοντικούς τομείς, τις στρατηγικές της προτεραιότητες μέχρι το 2025 και τέλος, τη συνεισφορά της στην κοινωνία τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.

Η δέσμευσή της Terra Creta είναι να στοχεύει πάντα στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής, προσφέροντας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και άλλα τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό προϊόν της

Κρητικής – Μεσογειακής Διατροφής, αποτελεί το όχημα της Terra Creta για την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής και διατροφής σε αρμονία με τη φύση.

Το μήνυμα του Απολογισμού Βιώσιμης ανάπτυξης της Terra Creta είναι «Ζωή σε Ισορροπία».

Ισορροπία που φέρνει στη ζωή μας η υγιεινή και πλήρης διατροφή, πλούσια σε αγνά υλικά,  που παράγονται με σεβασμό στην παράδοση, στη φύση και στον άνθρωπο, διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.