Viber-Enneas: Ανακοινώνονται οι νικήτριες του 1ου Διαγωνισμού Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι Womanitee, Rakuten Viber και Enneas.gr ανακοινώνουν τις νικήτριες του 1ου Διαγωνισμού Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε πέρσι, έχει για σκοπό να βοηθήσει τις γυναίκες του επιχειρείν  να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία του Viber για να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά, να διευρύνουν το πελατολόγιό τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μετά από εξέταση όλων των συμμετοχών, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να απονείμει τα τρία βραβεία στις:

  1. Project Parenting – μια online πλατφόρμα για εκπαίδευση σε θέματα νέων γονιών.
  2. Grandmama.gr – πλατφόρμα για τη φροντίδα ανθρώπων στην 3η ηλικία, που συνδέει αυτούς που έχουν ανάγκη με αυτούς που μπορούν να τους φροντίσουν.
  3. Café Feminino – ένα καφέ κοινωνικής ευθύνης που έχει για σκοπό να φέρει μια θετική αλλαγή στη βιομηχανία του. Και οι τρεις εταιρείες διευθύνονται από δυναμικές γυναίκες – επιχειρηματίες. Οι νικήτριες θα απολαύσουν δώρα συνολικής αξίας 60.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης προώθησης μάρκετινγκ εντός του Viber, που είναι η κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας στην Ελλάδα, και κατασκευή chatbot για την εφαρμογή από το Enneas.gr, που είναι ο κορυφαίος developer για λύσεις chatbots στην Ελλάδα.

Το Womanitee βρίσκεται στο πλευρό των γυναικών επιχειρηματικών διοργανώνοντας τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας, κινητοποιώντας και ενισχύοντας γυναίκες για ανάπτυξη σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

«Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε τόσες πολλές εταιρείες από την Ελλάδα που μας εμπνέουν και που προσφέρουν κάτι χρήσιμο και που μπορούν να επωφεληθούν από μια λύση ψηφιοποίησης. Είδαμε ότι το να έχει μια εταιρεία πρόσβαση ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε είναι φοβερά σημαντικό στο πλαίσιο των νέων οικονομικών και ανθρωπιστικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας. Ανυπομονώ να δω τη νέα γενιά των ψηφιακών λύσεων που θα παρουσιάσουν οι νικήτριές μας», σχολίασε η Daniela Ivanova – Business Development Director Europe της Rakuten Viber.