L’artigiano: Στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ουκρανία

Η l‘artigiano με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι άνθρωποι στην Ουκρανία και τις γύρω περιοχές, γνωρίζει ότι η ανάγκη για βοήθεια είναι επιτακτική. Γι’ αυτό και προχωρά στη στήριξη του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Share the Love”.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Μαρτίου, δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να ενισχύσει το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, προσφέροντας το ποσό της επιλογής του (0.50€, 1.00€, 2.00€) μέσα από κάθε παραγγελία από το site και το app της l‘artigiano. Μετά το πέρας της πρωτοβουλίας, η lartigiano δεσμεύεται ότι θα διπλασιάσει το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί. Έτσι, με αυτή τη μικρή αλλά τόσο σημαντική δωρεά, όλοι γίνονται αυτόματα κρίκοι της ανθρωπιστικής αλυσίδας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και της lartigiano, προς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά και χρειάζονται τη βοήθειά όλων.

Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν κινητήριο δύναμη και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας του brand. Μέσα από τις «Share The Love» ενέργειες, η lartigiano ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δέχεται καθημερινά από το κοινό.