KPMG: Ενίσχυσε τις βιβλιοθήκες τριών δημοτικών σχολείων στην Εύβοια

btr

Η KPMG σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη βιβλίου, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης για τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών, ενίσχυσε τις βιβλιοθήκες τριών δημοτικών σχολείων των Ροβιών, του Πευκίου και της Λίμνης στην Εύβοια.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, για πάνω από 6 χρόνια, δημιουργούμε και εμπλουτίζουμε δανειστικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας στο διεθνές πρόγραμμα KPMG’s Family for Literacy (KFFL) για την καταπολέμηση του παιδικού αναλφαβητισμού. Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα αυτό έχουμε τοποθετήσει 13 Δανειστικές Βιβλιοθήκες σε 13 σχολεία της Ελλάδας, ένα έργο αγάπης, πολιτισμού και κοινωνικής ευαισθησίας με 1 290 ποιοτικά βιβλία, διαλεγμένα ένα – ένα τα οποία έγιναν πνευματική περιουσία για 2 344 μαθητές και 296 εκπαιδευτικούς.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG δήλωσε σχετικά «Η συγκυρία των πυρκαγιών στη Βόρεια Εύβοια το καλοκαίρι που μας πέρασε, μας συγκλόνισε όλους. Οι άνθρωποι της KPMG ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και μεταξύ άλλων, επιλέξαμε να ενισχύσουμε τους μαθητές της περιοχής στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής που έχουμε με την Ελληνική Λέσχη βιβλίου. Είναι γεγονός  πως ως εταιρεία εστιάζουμε  στη δια βίου μάθηση καθώς και στη στήριξη της κοινωνίας με πολλά έργα και δράσεις. Ευελπιστούμε με την προσφορά μας αυτή να συνεισφέρουμε θετικά στην καλλιέργεια των παιδιών, τα οποία αποτελούν το μέλλον μας».