Speedex: «Τρέχει» στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ως επίσημος Υποστηρικτής της διοργάνωσης και του ΣΕΓΑΣ

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, μετά την παρουσία της στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, θα είναι παρούσα και στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ως Επίσημος Υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ.
Με παρουσία 35 ετών στον χώρο των Ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η SPEEDEX έχει αναλάβει από το 2021 το έργο της υποστήριξης των δύο κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, καθώς και της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece, που επιστρέφουν φέτος σε 7 πόλεις σε 7 διαφορετικές περιφέρειες της χώρας.
Παρέχοντας το έμπειρο προσωπικό της και έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, η SPEEDEX έχει αναλάβει τη μεταφορά των απαραίτητων για τις διοργανώσεις υλικών καθώς και του ρουχισμού των δρομέων από την εκκίνηση της Αυθεντικής διαδρομής στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.
Συγχρόνως, με μήνυμα «κάθε τερματισμός και μία νέα αφετηρία», η SPEEDEX στηρίζει τους δρομείς σε καθεμία από τις διοργανώσεις, “τρέχοντας” μαζί τους και καλωσορίζοντάς τους στο #LastMile της απόστασης, ενώ παράλληλα επιβραβεύει την προσπάθειά τους με ειδική έκπτωση στις υπηρεσίες εσωτερικού που διαθέτει.
Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPEEDEX κ.Παναγιώτης Τορνάρος «Το μήνυμα που επιλέξαμε για την επικοινωνία της συνεργασίας αυτής εκφράζειτη φιλοσοφία με την οποία η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες στους Έλληνες καταναλωτές. Οι διανομείς μας γνωρίζουν καλά από δρόμους και απαιτητικές διαδρομές. «Τρέχουν» καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Καλούνται να διαχειριστούν τον χρόνο και τις δυσκολίες, που ενδεχομένως να συναντήσουν στη διαδρομή, και όπως ακριβώς κάνει και ένας καλά προπονημένος δρομέας να προσαρμοστούν, να τις ξεπεράσουν και να «τερματίσουν» στην πόρτα του παραλήπτη παραδίδοντας την αποστολή του και προσφέροντάς του την καλύτερη δυνατή #LastMile
εμπειρία.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την εξαιρετική μέχρι τώρα συνεργασία και τη δυνατότητα να τρέξουμε με όλους αυτούς τους δρομείς, να μοιραστούμε το πάθος και την επιμονή τους και να εμπνευστούμε από το κουράγιο και τη δύναμη της θέλησής τους. Από πλευράς μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να υποστηρίζουμε έμπρακτα δράσεις που αγγίζουν τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.»