COCO-MAT: Στηρίζει τους πρόσφυγες από την Ουκρανία

Η ηγέτιδα εταιρία στον χώρο των προϊόντων και συστημάτων ύπνου COCO-MAT, δείχνει τη συμπαράστασή της στους πρόσφυγες από την Ουκρανία. Στο πλαίσιο αυτό, ενώνει τις δυνάμεις της με το Ουκρανικό κέντρο ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με την στήριξη της Ουκρανικής πρεσβείας της Ελλάδος και της Ουκρανικής διασποράς στην Ελλάδα, προσφέροντας φιλοξενία και θέσεις απασχόλησης σε ανθρώπους που καταφτάνουν στη χώρα μας, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες και ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης.

Συγκεκριμένα, η COCO-MAT προβαίνει σε 25 προσλήψεις που αφορούν σε πρόσφυγες από την Ουκρανία, στα ιδιόκτητα ξενοδοχεία της καθώς και στην εταιρία πλύσης νοσοκομειακού και ξενοδοχειακού ιματισμού Spick & Span, που ανήκει στον Όμιλο της εταιρίας, και σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα βιομηχανικά πλυντήρια στην Ευρώπη. Παράλληλα, με γνώμονα την ομαλή ένταξή τους στη χώρα μας καθώς και την ψυχολογική και οικονομική τους υποστήριξη, η εταιρία ανοίγει τις πόρτες των ξενοδοχείων της στα άτομα που θα απασχολήσει, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Όπως υπογραμμίζει ένας εκ των ιδρυτών της COCO-MAT, ο Paul Ευμορφίδης: «Η συμβολή μας στην ομαλή ένταξη των συνανθρώπων μας από την Ουκρανία, αποτελεί για εμάς την ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης που μπορούμε να τους προσφέρουμε. Θεωρούμε χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που άφησαν την πατρίδα τους αναζητώντας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Σε αυτές τις συνθήκες, χρειάζεται όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμβάλλουμε όσο και όπως μπορούμε.»