Agrino: Προσέφερε 20.000 μερίδες οσπρίων στην Ουκρανία

Η Agrino, σε συνεργασία με το ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων,  προσέφερε 2 τόνους φασολιών γιγάντων, που ισοδυναμούν με 20.000 μερίδες, στους πληγέντες κατοίκους της Ουκρανίας αποτελώντας κρίκο μιας ευρύτερης ανθρωπιστικής αλυσίδας.

Ειδικότερα, η εταιρία, που συμπλήρωσε 67 χρόνια παρουσίας στην αγορά, διέθεσε την σημαντική αυτή ποσότητα, η οποία προορίζεται για την περιοχή των συνόρων της Ουκρανίας με την Ρουμανία όπου υπάρχει και η μεγαλύτερη ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Agrino ήταν και μεταξύ των εταιριών-Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που προσέφεραν μετά τη λήξη της Έκθεσης Foodexpo τα προϊόντα από τα περίπτερά τους στους πληγέντες κατοίκους της Ουκρανίας μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η εταιρία παρακολουθεί τις εξελίξεις στην περιοχή και συμμερίζεται τις δύσκολες συνθήκες που έχουν ανακύψει για αυτό και προχώρησε στις ενέργειες αυτές σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Ουκρανίας.

Για την Agrino αποτελεί προτεραιότητα η παροχή κάθε είδους βοήθειας σε εκτακτες περιπτώσεις, όπως οι ανθρωπιστικές κρίσεις ή οι φυσικές καταστροφές, που επηρεάζουν τους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη.