Όμιλος Σαράντη: Πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς μέσω της SANITAS

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, αγκαλιάζει την ελληνική κοινωνία μέσα από πράξεις προσφοράς. Το Πάσχα, λοιπόν, ο Όμιλος μέσω του brand SANITAS, γίνεται αρωγός στο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε» για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού, κάνοντας αυτές τις γιορτές πιο ανθρώπινες για όλους.

Συγκεκριμένα, μέσα από αυτή την ενέργεια ΕΚΕ ο Όμιλος Σαράντη και η SANITAS θα καλύψουν τις ανάγκες φορέων που απευθύνονται σε κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας. Για 6η συνεχόμενη φορά λοιπόν, ο Όμιλος Σαράντη μέσω της SANITAS θα προσφέρει 150.000 μερίδες φαγητού σε κοινωφελείς φορείς σε όλη την Ελλάδα & 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού στο Ίδρυμα Γαλήνη που εξυπηρετεί καθημερινά 650 άτομα μέσω συσσιτίου, καθώς και στο Φάρο Ελπίδας, που φροντίζει καθημερινά να καλύπτει τις ανάγκες 120 ανθρώπων μέσω κοινωνικής κουζίνας στην περιοχή του Ταύρου.

Οι πράξεις κοινωνικής ευθύνης τόσο για τον Όμιλο Σαράντη όσο και για τη SANITAS έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και αξία. Η προσφορά και η στήριξη της κοινωνίας αποτελεί κεντρικό μέλημα του Ομίλου, ως εκ τούτου θα συνεχίσει να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο μέσω δράσεων προσφοράς.