OPEN: Αυτό το Πάσχα στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

To OPEN αυτό το Πάσχα στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στέλνει το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», για να μπορούν να χαμογελάσουν όλα τα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη.

Με συνεχή προσήλωση στην αρωγή ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και αυτό το τόσο δύσκολο Πάσχα, υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, το OPEN στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους σκοπούς του.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην απόγνωση που βιώνει ένα παιδί, όταν δεν έχει τα απαραίτητα για να ζήσει. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εδώ και 26 χρόνια, συνεχίζει να δίνει καθημερινές μάχες για τα παιδιά, ανταποκρίνεται στο κοινό αίσθημα και αναλαμβάνει δράση, οργανώνοντας εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις για την ανακούφιση και φροντίδα τους.

Φιλοξενία των παιδιών και των μητέρων τους, υποστήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας, εξασφάλιση τροφίμων και βασικών ειδών και τόσα άλλα, που συνεχώς προκύπτουν, είναι μόνο κάποιες από τις έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφτούν.

Για να τα καταφέρει ο Οργανισμός και φέτος το Πάσχα, πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Να γεμίσουμε το πασχαλινό τραπέζι που θα δώσει σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια ό,τι πολυτιμότερο έχει: το Χαμόγελο!