bwin: Δίπλα σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους

Η bwin, πιστή στο όραμά της, συνεχίζει να προσφέρει μια αγκαλιά σε όλους όσους τη χρειάζονται και να βρίσκεται δίπλα σε μοναχικούς συνανθρώπους μας.

Υποστηρίζοντας το έργο του Γηροκομείου Αθηνών και των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, το διεθνές στοιχηματικό brand βρέθηκε δίπλα σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους στην Αττική για ακόμη μία χρονιά.

Τις ημέρες του Πάσχα αισθανόμαστε την αξία της αγάπης, τρεφόμαστε από τη δύναμή της και τη μοιραζόμαστε με συμπολίτες μας που είναι μόνοι τους. Χαμόγελα, μια ζεστή αγκαλιά και αχτίδα ελπίδας στο φετινό Πάσχα. Η bwin παραμένει συνεπής στη στρατηγική της για κοινωνική προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι του στοιχηματικού brand επισκέφτηκαν το «Γηροκομείο Αθηνών», προσφέροντας γιορτινά κουτιά αγάπης με δώρα σε όλους τους διαμένοντες και το προσωπικό του Ιδρύματος, «αγκαλιάζοντάς» τους πριν τις ημέρες του Πάσχα. Επίσης, η bwin, ήταν ξανά εκεί, στο πλευρό μοναχικών ανθρώπων, μέσω των προγραμμάτων υποστήριξης των «Γιατρών του Κόσμου», η οποία μοίρασε γιορτινά κουτιά αγάπης με πασχαλινά καλούδια και φυσικά.. αλληλεγγύη. Από το πακέτο αγάπης δεν θα μπορούσε να λείψει και υγειονομικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας, γεμίζοντας τους χαμόγελα και ζεστασιά.

Και αυτό το Πάσχα, η δραστήρια ομάδα της bwin έβαλε το δικό της λιθαράκι στις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί το κορυφαίο στοιχηματικό brand, εμπνευσμένη από το όραμά του για έμπρακτη υποστήριξη στους ανθρώπους και τις κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιείται.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/cEOQBq_KPI4