Πασχαλινό bazaar στα γραφεία της Interamerican από τα Παιδικά Χωριά SOS

Την Τρίτη, 19 Απριλίου η Interamerican φιλοξένησε bazaar των Παιδικών Χωριών SOS στα κεντρικά γραφεία της. Οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν τα πασχαλινά τους δώρα και να ενισχύσουν έτσι το έργο του οργανισμού.

Από το 2010 η Interamerican ενισχύει τις δράσεις των Παιδικών Χωριών SOS με ασφαλιστικές παροχές για τα περιουσιακά στοιχεία τους και εκδηλώσεις που διοργανώνουν, καθώς και με παροχή εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών για τις Μητέρες SOS. Επιπλέον, το 2018 η Interamerican προχώρησε σε μνημόνιο συνεργασίας για στον Ξενώνα Βρεφών των Παιδικών Χωριών SOS που λειτουργεί στο Μαρούσι.

Σήμερα, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν σε 136 χώρες και βοηθούν χιλιάδες παιδιά που δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς, μέσα από προγράμματα εναλλακτικής φροντίδας και πρόληψης, σχολεία, Κέντρα Υγείας και άλλες υπηρεσίες προς τις τοπικές κοινωνίες. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν το 1975 και πλέον λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων, 2 Ξενώνες Βρεφών SOS, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 5 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.