ΕΛΙΝΟΙΛ: Στηρίζει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Αναγνωρίζοντας την ειρήνη ως απαραίτητη συνθήκη για την παγκόσμια ευημερία, η ΕΛΙΝΟΙΛ και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη οικογενειών που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία λόγω των εχθροπραξιών. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρία, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Οργανισμού δωρίζοντας πετρέλαιο θέρμανσης για τα διαμερίσματα που φιλοξενούν Ουκρανούς πρόσφυγες. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», επίσημος συνεργάτης της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Πολιτικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG ECHO), από την πρώτη στιγμή του πολέμου, στηρίζει ενεργά τα παιδιά και τις οικογένειες της Ουκρανίας, τόσο μέσα από την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, όσο και με τη στέγαση τους στα διαμερίσματα του Οργανισμού.

H Ράνια Καμπουροπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΙΝΟΙΛ, δήλωσε: «Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, η ΕΛΙΝΟΙΛ αναγνωρίζει και συνεισφέρει στο πολυδιάστατο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μεριμνώντας για την ευρύτερη κοινότητα εντός της οποίας δραστηριοποιούμαστε, στηρίζουμε τις προσπάθειες αξιοπρεπούς διαβίωσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.»

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, Προέδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε: «Οφείλουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στην ΕΛΙΝΟΙΛ για την άμεση ανταπόκρισή της και υποστήριξη των προσπαθειών μας για τις οικογένειες Ουκρανών προσφύγων που φιλοξενούμε στα διαμερίσματα του Οργανισμού μας. Ευελπιστούμε πως η στήριξή σας θα αποτελέσει την απαρχή μιας εξαιρετικής συνεργασίας προς όφελος όλων όσοι μας έχουν ανάγκη.»

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη στήριξή της, με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη.