Affidea: Τιμά την Γιορτή της Μητέρας με προληπτικές εξετάσεις μαστού

Προληπτικές εξετάσεις για όλες τις γυναίκες προσφέρει ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας στις 8 Μαΐου. 

Συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαΐου, ο Όμιλος Affidea δίνει σε όλες τις γυναίκες την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό έλεγχο μαστών για όλο τον μήνα, σε ειδικές μειωμένες τιμές. 

Συγκεκριμένα προσφέρεται Ψηφιακή Μαστογραφία σε προνομιακή τιμή. Ο προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία έχει συμβάλλει στη μείωση της θνητότητας από τον καρκίνο του μαστού σε ποσοστό που κυμαίνεται από 30%-40% σε γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών. Η μαστογραφία μας δίνει τη δυνατότητα να ανιχνεύσουμε πρώιμες μορφές κακοήθειας μικρών διαστάσεων, πολύ πριν γίνουν αντιληπτές με άλλες απεικονιστικές μεθόδους. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε αυξημένες πιθανότητες να επιτύχουμε πλήρη ίαση μέσα από την κατάλληλη θεραπεία.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο προληπτικός μαστογραφικός έλεγχος στο γυναικείο γενικό πληθυσμό αρχίζει από την ηλικία των 40 ετών, όταν δεν υπάρχει βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, και γίνεται ετησίως έως τουλάχιστον και τα 75 έτη. Μεταξύ 35-40 ετών συνιστάται να πραγματοποιείται η πρώτη μαστογραφία για αναφορά και σύγκριση.

Στην Αττική υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα για κλινική εκτίμηση και ψηλάφηση μαστού, κατόπιν ραντεβού, στα διαγνωστικά κέντρα της Κηφισιάς (Κηφισίας 190), Αθηνών (Βεντήρη 1 & Β. Σοφίας) και Περιστερίου (Θηβών 177).

Επίσης, στο Τμήμα Απεικόνισης Μαστού στο διαγνωστικό κέντρο Affidea Central (Β. Σοφίας 97, πλατεία Μαβίλη) προσφέρεται ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνει 3D Μαστογραφία – Τομοσύνθεση, Υπερηχογράφημα Μαστών, Ελαστογραφία & Κλινική Αξιολόγηση σε προνομιακή τιμή.

Η ενέργεια ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2022 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα.

Κάνουμε ένα δώρο υγείας από καρδιάς στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας, την Mητέρα. Εκφράζουμε την αγάπη μας, φροντίζοντας για το πιο πολύτιμο αγαθό, την Υγεία της!