easy 97.2: Είναι easy… να είσαι φιλόζωος

O easy 97.2, o ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας που αγκαλιάζει ποικίλα κοινωνικά θέματα, εγκαινιάζει την δράση «Είναι easy…να είσαι φιλόζωος».

Στα πλαίσια της συνολικής στρατηγικής του ραδιοφωνικού σταθμού σε δραστηριότητες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, o easy 97.2 οργανώνει μία ενέργεια με στόχο την ευαισθητοποίηση του ακροατών αλλά και των διαδικτυακών ακολούθων του, γύρω από αδέσποτα ζωάκια. Παρέα με τις μεγαλύτερες φιλοζωικές, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις «Save a Greek Stray», «A Little Shelter» και «DogsVoice.gr» ο αγαπημένος σταθμός θα αναδείξει το έργο τους και θα ενισχύσει το μήνυμα της σωστής υιοθεσίας ενός ζώου.

Καθημερινά για τους επόμενους μήνες, ο αέρας αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του easy, θα αφιερωθούν αποκλειστικά στην φιλοζωία, στην υγεία και τη φροντίδα των αγαπημένων κατοικίδιων, αλλά και στην τεράστια αγάπη που μπορεί να προσφέρει ένα τετράποδο νέο μέλος. Οι παραγωγοί του easy 97.2 θα ενημερώνουν μέσα από τις εκπομπές τους και για τους διαφορετικούς τρόπους που μπορεί ο κάθε ένας μας να στηρίξει την κοινότητα αυτή.

Παράλληλα, ο easy 97.2 θα «υιοθετήσει εικονικά» αδέσποτα ζωάκια με σκοπό να βρει
οικογένειες στο καθένα από αυτά. Μέσα από τα επίσημα social media του σταθμού στο
Facebook και στο Instagram, θα μπορεί κανείς να βρει όλες τις πληροφορίες για το κάθε
ζωάκι αναλυτικά.

Συντονίσου στον easy 97.2 και μάθε πως «Είναι easy…να είσαι φιλόζωος» !