Βίκος Α.Ε.: Υποστηρίζει την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ)

Η εταιρεία Βίκος,  στο πλαίσιο της υποστήριξης σημαντικών οργανώσεων που ενισχύουν την ιδέα της άθλησης ξεκινά μία νέα συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ). Η ΚΟΕ έχει αναλάβει για το 2022 τη διοργάνωση σημαντικών Διεθνών Οργανώσεων που αφορούν αθλήματα του υγρού στίβου, και η εταιρεία Βίκος θα  είναι ο ασημένιος χορηγός.

Διεθνές meeting Κολύμβησης Acropolis Swim Open 2022

Από τις 13 έως τις 15 Μαΐου θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το Acropolis Swim Open 2022. Στο Διεθνές Meeting θα λάβουν μέρος 800 κολυμβητές, εκ των οποίων οι 200 είναι διεθνείς. Οι αγώνες είναι η τελευταία ευκαιρία για τους κολυμβητές να κατακτήσουν τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της FINA στην Βουδαπέστη και υπάρχει χρηματικό έπαθλο.

Τελικός Καλλιτεχνικής Κολύμβησης FINA

Στο ΟΑΚΑ, το τριήμερο 20-22 Μαΐου, θα φιλοξενηθεί ο Σούπερ Τελικός (Super Final) στη σειρά των αγώνων (World Series) της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  Υγρού Στίβου (FINA).  Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 12 κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου βάσει διεθνούς βαθμολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FINA συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Εθνικής ομάδας.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FINA World Cadet U16 Water Polo Championship

Θα διεξαχθεί στις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας από τις 21 έως τις 27 Αυγούστου με συμμετοχή 56 χωρών.

Όλα τα event θα προβληθούν μέσω Live-streaming από το ΚΟΕ TV

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», . Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr.