l’artigiano: Στήριξε το ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Με το βλέμμα στραμμένο σε όσους το έχουν ανάγκη, η l’artigiano στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Share the Love” συνέβαλε με τη βοήθεια των φίλων του brand στο πολύτιμο έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, για την κάλυψη άμεσων αναγκών των πληγέντων κατοίκων της Ουκρανίας. 

Αναλυτικότερα, η l’artigiano με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ένωσε δυνάμεις με το κοινό για καλό σκοπό και μέχρι τις 31 Απριλίου, έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία της, ενισχύοντας το κομβικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Μέσα από την ενέργεια “Share the Love” η l’artigiano προσκάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα το ποσό της επιλογής τους (0.50€, 1.00€, 2.00€) μέσα από κάθε παραγγελία από το site και το app, ενώ μετά το πέρας της πρωτοβουλίας, διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε, ενισχύοντας πολλαπλασιαστικά τη στήριξη της δράσης για την Ουκρανία.  

Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν την κινητήριο δύναμη του ομίλου και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας της l’artigiano. Μέσα από τις “Share The Love” ενέργειες, το brand ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, στηρίζοντας έμπρακτα δράσεις και φορείς εντός κι εκτός συνόρων.