Δίρφυς: Υπερήφανος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ

Η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς Α.Ε. αποτελεί υπερήφανο χορηγό των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ, στηρίζοντάς τες για τρίτη συνεχή χρονιά μέσω της προσφοράς μεγάλων ποσοτήτων νερού για την κάλυψη των αναγκών τους.

Ειδικότερα, η εταιρεία είναι χορηγός της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών, Παίδων και Παγκορασίδων, αποτελώντας πολύτιμο σύμμαχο στην προετοιμασία και στους επίσημους αγώνες τους. Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλες οι κατηγορίες Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ έχουν σημειώσει αξιόλογες νίκες και διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Μέσω της χορηγίας, η Δίρφυς ενώνει δυνάμεις με τους αθλητές κάθε ηλικίας που αγωνίζονται για την υψηλότερη κατάταξη των ομάδων τους και την ανάδειξη του ελληνικού αθλητισμού στηρίζοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η Δίρφυς  σε μηνιαία βάση ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ για τους αγώνες τους σε ολόκληρη τη χώρα προσφέροντας με τα προϊόντα της δροσιά και ενυδάτωση. Η εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα τη συμβολή σε δράσεις και διοργανώσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες.

Η ευβοιώτικη εταιρεία εμφιάλωσης νερού στηρίζει έμπρακτα την ελληνική αθλητική κοινότητα τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.