PressiousArvanitidis: Πιστοποιήθηκε με CRI Pass

Η PressiousArvanitidis πιστοποιήθηκε με CRI Pass, ένα διαγνωστικό εργαλείο το οποίο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και αξιολογεί τις επιδόσεις των επιχειρήσεων με βάση τους τέσσερις βασικούς πυλώνες: Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζόμενους και Αγορά.

Μέσα από την κατάκτηση του CRI Pass, η PressiousArvanitidis αναγνωρίζεται και επίσημα για τα βήματά της στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τοποθετείται μαζί με άλλες ελληνικές εταιρείες στον παγκόσμια χάρτη εταιρειών που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα αυτό.

Η PressiousArvanitidis δεσμεύεται να συνεχίσει να εφαρμόζει στοχευμένα προγράμματα κατάρτισης και ανάπτυξης για όλους τους εργαζομένους, σε θέματα που άπτονται της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Ευθύνης, προκειμένου οι έννοιες, οι αρχές και το κοινό όραμα να ενσωματωθούν σε όλη την επιχείρηση. Η PressiousArvnitidis θα συνεχίσει να εμπλουτίζει και φυσικά να προσθέτει περεταίρω κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις θέτοντας ξεκάθαρους στόχους, χρονοδιαγράμματα και στρατηγικές. Δεσμεύεται να υλοποιήσει νέα ανάλυση ουσιαστικότητας με την ενεργό συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων μερών της, προκειμένου να αναγνωρίσει καλύτερα και να διαμορφώσει τη στρατηγική της για τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης που την αφορούν. Στοχεύει στην υλοποίηση ειδικών προγραμμάτων αξιολόγησης με σκοπό την ανάδειξη της κοινωνικής της αξίας. Τέλος, συνεχίζει να πιστοποιεί τις περιβαλλοντικές τις μετρήσεις για τη διαμόρφωση στρατηγικών μείωσης του αποτυπώματος.