ΝΝ Future Matters: 18 φοιτητές από την Ελλάδα επιλέχθηκαν για το 2022-2023

Η NN Hellas και ο Όμιλος NN συνεχίζουν για 8η χρονιά να επενδύουν στην εκπαίδευση των νέων μέσα από το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters. Με οδηγό τις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η εταιρία επεκτείνει φέτος την προσφορά της σε ακόμα περισσότερους σπουδαστές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

Συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, δεκαοκτώ νέοι από την Ελλάδα έλαβαν υποτροφίες, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους από τον επόμενο Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας. Στελέχη του NN Group θα λειτουργούν ταυτόχρονα ως μέντορες των υπότροφων, καθοδηγώντας τους σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.

Οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τη Διοικητική Ομάδα της ΝΝ Ηellas σε μία ξεχωριστή διαδικτυακή συνάντηση, πριν την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Η κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas & NN Hellas II, δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία τα εξής: «Κάθε χρόνο ενδυναμώνουμε ολοένα και περισσότερους πτυχιούχους να διεκδικήσουν περισσότερη γνώση, μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών ‘NN Future Matters’. Είναι για εμάς χαρά, αλλά και δέσμευση, να μπορούμε να στηρίζουμε έμπρακτα τη νέα γενιά, παρέχοντας σε νέους δεξιότητες και εφόδια, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα πιο σίγουρο επαγγελματικό μέλλον».

 Η κ. Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΝΝ Ηellas, προσέθεσε:  «Σε μία αγορά εργασίας με απαιτήσεις που διαρκώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται, η μεταπτυχιακή κατάρτιση αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους νέους της χώρας μας. Κάθε επιπλέον ευκαιρία για εκπαίδευση και εξειδίκευση  μπορεί να φέρει ακόμα καλύτερες προοπτικές στους μελλοντικούς επαγγελματίες, όποιον κλάδο και αν επιλέξουν».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΝΝ Future Matters μπορείτε να βρείτε εδώ.