Motori: Νέο eBook «ESG & Sustainability: Heaven can wait»

Με μία νέα πολυσέλιδη ηλεκτρονική έκδοση, υπό τον τίτλο ”ESG & Sustainability: Heaven can wait” (https://issuu.com/businessenergy.gr/docs/businessenergyesg2) κυκλοφόρησε, το δεύτερο δίγλωσσο eBook των εκδόσεων MOTORI* με την επιστημονική υποστήριξη του CSR Hellas (https://csrhellas.org/esg-sustainability-heaven-can-wait-0722/).

Το  δίγλωσσο eBook στη δεύτερή του έκδοση εστιάζει σε θέματα όπως η Ηγεσία και η Δίκαιη Μετάβαση, η Ανταγωνιστικότητα και η Κλιματική Ουδετερότητα, οι Βιώσιμες Υποδομές, η Επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης, ο ρόλος των γυναικών στα διοικητικά συμβούλια, η Εταιρική Διακυβέρνηση ως εργαλείο μετάβασης σε ένα υπόδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης, οι Αειφόρες Χρηματοδοτήσεις και τα ESG κριτήρια καθώς και η ευθύνη των μελών των διοικητικών συμβουλίων, τα IFRS & ISSB και οι σύγχρονες προκλήσεις, οι προκλήσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κλαδικές προσεγγίσεις και αναλύσεις. 

Τη Διεύθυνση της Έκδοσης είχε η Αλεξάνδρα Λεφοπούλου ενώ Σύμβουλος Επικοινωνίας και Διαφήμισης ήταν η Λήδα Θωμάκου. 

Στην έκδοση έχουν συνεισφέρει με εξειδικευμένη αρθρογραφία σημαντικοί και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες από τον χώρο των επιχειρήσεων και οργανισμών που σχετίζονται με την εταιρική βιωσιμότητα, τα κριτήρια ESG και την κοινωνική υπευθυνότητα. 

Ο Τάσος Φραγκούλης, εκδότης του BUSINESS ENERGY & BUSINESS ENERGY PLUS, με αφορμή τη δεύτερη έκδοση δήλωσε: «Προχωρήσαμε σε  δεύτερη ηλεκτρονική έκδοση σε σχέση με τα θέματα εταιρικής βιώσιμης ανάπτυξης και ESG αντιλαμβανόμενοι ήδη από τις άλλες εκδόσεις μας την ανάγκη για εξειδικευμένη προσέγγιση στα θέματα αυτά για τις επιχειρήσεις στην κρίσιμη αυτή περίοδο της μετάβασης και προσαρμογής. Ευχαριστούμε θερμά το CSR Hellas για την επιστημονική υποστήριξή του καθώς και τους συμμετέχοντες στην έκδοση, όλοι τους αναγνωρισμένοι σημαντικοί επαγγελματίες με ουσιαστική διαδρομή στα θέματα βιωσιμότητας και ESG. Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε μέρος της ουσιαστικής και κρίσιμης πληροφόρησης στα θέματα ESG, με διαφάνεια και χρήσιμη ανάλυση