KPMG: Δωρεά θερμοκοιτίδας στη ΜΕΝΝ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν

Η KPMG στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline Hellas, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης πραγματοποίησε δωρεά θερμοκοιτίδας στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, εκ μέρους της KPMG ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner και ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications and Corporate Citizenship Manager και εκ μέρους του Lifeline Hellas η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη ολοκλήρωσαν την παράδοση της θερμοκοιτίδας στο «Αττικόν» νοσοκομείο, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της φροντίδας των μωρών που γεννιούνται πρόωρα. Κατά την επίσκεψη αυτή, τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου, κύριος Πάρης Μπαλοδήμος, η Διευθύντρια της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής Καθηγήτρια, Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και η Καθηγήτρια, Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου – Δημοπουλού, επίτιμο μέλος του Lifeline Hellas καθώς και τα στελέχη του νοσοκομείου τα οποία χαιρέτισαν την φιλανθρωπική δράση της εταιρείας.

Ο διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, του οποίου ιδρύτρια είναι η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, στηρίζει και προσπαθεί να καλύψει σημαντικές ανάγκες σε ελληνικές δομές με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Λονδίνο. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε κρατικά νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Με αφορμή την παράδοση της θερμοκοιτίδας στο «Αττικόν» νοσοκομείο η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ιδρύτρια του Lifeline Hellas δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά την εταιρεία KPMG για την μεγάλη της προσφορά στο Γενικό Πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν» και αναφέρθηκε στην χαρά της προσφοράς.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά «Η συνεισφορά βρίσκεται στον πυρήνα των Αξιών μας και με χαρά στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Lifeline Hellas για την ενίσχυση του «Αττικόν».Το έργο των κρατικών μαιευτικών νοσοκομείων είναι σπουδαίο, ειδικά σε μία χώρα όπου η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της. Ευελπιστούμε με την προσφορά μας αυτή να συνεισφέρουμε θετικά στην ανάπτυξη των παιδιών, τα οποία αποτελούν το μέλλον μας».