Όμιλος Σαράντη: Ένα Gold και δύο Bronze στα Lenovo Retail Business Awards 2022

Με ένα χρυσό βραβείο για τη Sanitas στην κατηγορία Suppliers’ Brand Btl Activity, ένα bronze βραβείο σε μια από κοινού συνεργασία με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην κατηγορία Suppliers’ CSR Campaign και ένα ακόμα bronze βραβείο στην κατηγορία Suppliers Social Media Activation με την καμπάνια του αρώματος STR8 Fr34k, τιμήθηκε ο Όμιλος Σαράντη στην εκδήλωση των Lenovo Retail Business Awards 2022.

Συγκεκριμένα η Sanitas κατάφερε με το Sanitas Claus να αποσπάσει την πιο σημαντική διάκριση στην κατηγορία Suppliers’ Brand Btl Activity, για την επί χρόνια επιτυχημένη & ολοκληρωμένη ενέργεια που στήθηκε μέσα στα καταστήματα την περίοδο των Χριστουγέννων η οποία υποστηρίχθηκε τόσο με κατασκευές όσο και με επικοινωνιακά εργαλεία τόσο των πελατών, όσο και της μάρκας.

Επίσης, με την πολύ επιτυχημένη CSR καμπάνια ‘’Ζήσε και Offline’’, ο Όμιλος Σαράντη ενώνοντας τις δυνάμεις του με την ΑΒ Βασιλόπουλος & το ΚΕΘΕΑ, κατάφερε να αποσπάσει το bronze βραβείο με μια ενέργεια που στόχο είχε την αντιμετώπιση κοινωνικών φαινομένων όπως είναι ο εθισμός στο διαδίκτυο και τις οθόνες. Η συγκεκριμένη καμπάνια που τρέχει  για 3η συνεχόμενη χρονιά, ενθάρρυνε τους καταναλωτές να ζήσουν και offline και να φτιάξουν αναμνήσεις, όχι αναρτήσεις!

Τέλος, για την πολύ επιτυχημένη καμπάνια για του STR8, “Be a  FR34K”, που έτρεξε αποκλειστικά στα Social Media, ο Όμιλος Σαράντη κατάφερε να αποσπάσει ένα ακόμα bronze βραβείο.

Η μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία διοργανώθηκε από την Direction και το περιοδικό RetailBusiness με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).  Όπως κάθε χρόνο, τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.