SKAG Χορηγία στην ελληνική συμμετοχή του Σάββα Λευκαδίτη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία, ηγέτης, στην παραγωγή χαρτικών, ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στη Ελλάδα, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και στηρίζει έμπρακτα την ένατη συμμετοχή του Σάββα Λευκαδίτη στο διεθνώς αναγνωρισμένο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, έναν από τους παλιότερους και σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτων, που θα διεξαχθεί 8-11 Σεπτεμβρίου.

Το Ράλλυ Ακρόπολις, ο 10ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA για το 2022, είναι ένας απαιτητικός και απρόβλεπτος αγώνας με 70 συμμετοχές από όλο τον κόσμο και έντονο το ελληνικό στοιχείο με 19 ελληνικά πληρώματα και 3 κυπριακά να δηλώνουν το «παρών» φέτος. Η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού της πατρίδας μας περιλαμβάνει ειδικές διαδρομές από το Λουτράκι μέχρι την Ευρυτανία, κάποιες ήδη γνωστές, καθώς και άλλες εντελώς άγνωστες, γεμάτες προκλήσεις.

Σε αυτή την ισχυρή πρόκληση για τους Σάββα Λευκαδίτη και το συνοδηγό του Βαγγέλη Ακράτο, η SKAG είναι παρούσα στη προσπάθεια να διεκδικήσουν τη νίκη στην κατηγορία RC4 ανάμεσα σε οκτώ συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και μια από το εξωτερικό. Πλεονέκτημά τους αποτελεί το βελτιωμένο αυτοκίνητο Peugeot Γκάλλο-208 R4, εφοδιασμένο με λάστιχα Pirelli, εξαιρετική ανάρτηση και κινητήρα με σειριακό κιβώτιο.

Αξίζει να σημειωθεί και η σημαντική επιλογή της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις φέτος για την επιστροφή των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, ώστε να διεξαχθεί μία υπερειδική διαδρομή, η οποία και θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της χρονιάς για τον ελληνικό αθλητισμό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στο σύνολό του.

Σχετικά με τη χορηγία στο Ράλλυ Ακρόπολης, o Πρόεδρος της SKAG, Κώστας Σκαγιάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που συμμετέχουμε φέτος στην μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας και μια διοργάνωση τόσο αναγνωρίσιμη διεθνώς. Ο αθλητισμός για εμάς, σε όποια του μορφή πρεσβεύει πανανθρώπινες αξίες και ιδεώδη που συνάδουν με την φιλοσοφία της εταιρείας μας. Ακριβώς για αυτό, στηρίζουμε το ελληνικό επιτελείο και την προσπάθεια του Σάββα Λευκαδίτη και είμαστε πεπεισμένοι πως η επιμονή και η σκληρή δουλειά όλων θα αποδώσουν καρπούς».