KPMG: Στελέχη τρέξανε για καλό σκοπό στον φιλανθρωπικό αγώνα Lifeline Run

Η KPMG στην Ελλάδα συμμετείχε στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, στον 1ο αγώνα δρόμου “Lifeline Run”, με σκοπό την ενίσχυση του Αττικού νοσοκομείου με νέες θερμοκοιτίδες και τη στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, η MARATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou και το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας. Oλα τα έσοδα του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υφυπουργείου αθλητισμού τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ, δόθηκαν για αυτούς τους σκοπούς. 

Τα στελέχη της KPMG τρέξανε για καλό σκοπό και η Ελίζα Δήμου από το ελεγκτικό τμήμα της εταιρείας βρέθηκε στο βάθρο του αγώνα, έχοντας τερματίσει 2η ανάμεσα στις γυναίκες που αγωνιστήκανε για τα 5χμλ. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη την εταιρεία για τη συμμετοχή της και την Ελίζα Δήμου για τη διάκρισή της. 

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της KPMG για τη συμμετοχή τους και για την υποστήριξη στην κοινή μας προσπάθεια να πετύχουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις αξίες της KPMG. Το έργο της Lifeline Hellas είναι αξιέπαινο και η συμμετοχή μας στον αγώνα αποτελεί συνέχεια της στήριξης του οργανισμού με τη δωρεά θερμοκοιτίδας που κάναμε τον Ιούλιο του 2022 στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν. Επίσης, να συγχαρώ την Ελίζα Δήμου και της εύχομαι να συνεχίζει να κρατάει ψηλά στο βάθρο την KPMG και να μας κάνει υπερήφανους.»