Algon (Lavipharm): Στηρίζει την εκδήλωση «ΓΥΝΑΙΚΕΣ & Μυϊκή Δυστροφία Duchenne»

To ελληνικό αναλγητικό Algon® της Lavipharm συμμετέχει ως χορηγός στη διαδικτυακή εκδήλωση «ΓΥΝΑΙΚΕΣ & Μυϊκή Δυστροφία Duchenne», που πραγματοποιείται σήμερα στις 17.00 από το MDA ΕΛΛΑΣ, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne (WDAD), η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας για το 2022 είναι «Γυναίκες και Duchenne», με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και της ιατρικής κοινότητας σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζει η Μυϊκή Δυστροφία Duchenne τις γυναίκες. Στη σημερινή εκδήλωση του MDA Ελλάς, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από ιατρούς, επαγγελματίες υγείας, επιστημονικούς συνεργάτες και μέλη του MDA Ελλάς, οι οποίοι ειδικεύονται στη διαχείριση της ασθένειας και τη φροντίδα των ατόμων αυτών. Η εκδήλωση θα εστιάσει στις ανάγκες και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες σε σχέση με τη διαχείριση της ασθένειας.  

Η Lavipharm στέκεται για ακόμη μία φορά αρωγός σε εκδηλώσεις που υλοποιεί το MDA Ελλάς για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne, με το ελληνικό αναλγητικό Algon®. Το Algon®, χάρη στην αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για την άμεση αντιμετώπιση του πονοκέφαλου και της ημικρανίας.

Μπορείτε να παρακολουθείστε την ομιλία στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.livemedia.gr/mdahellasduchenne22 

Με πορεία 110 ετών, η Lavipharm είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.