TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση για την Boston Scientific Hellas ΑΕ για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία

Τη δέσμευση της Boston Scientific Hellas ΑΕ για την εξασφάλιση εργασιακών συνθηκών που προάγουν τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στο χώρο εργασίας επιβεβαιώνει η σχετική επαλήθευση που έλαβε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, η ελληνική θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού BOSTON SCIENTIFIC Inc., επιθεωρήθηκε και επαληθεύτηκε πρώτη στην ελληνική αγορά και ανάμεσα στις πρώτες και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 30415:2021 με έμφαση στα θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσω της εξαιρετικά καινοτόμου αυτής επαλήθευσης, επιβεβαιώνεται το παγκόσμιο όραμα της εταιρείας που αφορά στην προώθηση της παγκόσμιας υγείας και της ισότητας καθώς και την παροχή καινοτόμων και ποιοτικών ιατρικών λύσεων.

Σημειώνεται πως η απονομή του σχετικού πιστοποιητικού επαλήθευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η BOSTON Scientific Hellas AE, επιθεωρείται και πιστοποιείται από την TUV HELLAS (TUV NORD) AE σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ ISO 9001, EN ISO 13485 και την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8/1348/2004, με αντικείμενο την Εμπορία, Διανομή και Τεχνική Υποστήριξη εξειδικευμένων Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων που αφορούν (ενδεικτικά) τους τομείς της Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας, Διαχείρισης Ρυθμού Καρδιάς-CRM Επεμβατικής Ακτινολογίας, Ενδοσκόπησης, Ουρολογίας και Γυναικολογίας και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων

Ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε πως «Η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη στην εργασία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για κάθε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από την ενσωμάτωση των αρχών  αυτών από την Boston Scientific Hellas ΑΕ, η οποία επιβραβεύτηκε και από την σχετική πιστοποίηση. Ταυτόχρονα, είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από την εταιρεία, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες στον κλάδο της σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κ. Δημήτριος Θεριανός, Γενικός Διευθυντής της Boston Scientific Hellas, δήλωσε ότι ένας ισότιμος χώρος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, είναι απαραίτητος για την υψηλή απόδοση και την ικανότητά μας να παρέχουμε ουσιαστικές καινοτομίες στους πελάτες μας και τους ασθενείς τους.

Ως παγκόσμια εταιρεία, αξιοποιούμε τις ικανότητες και τα ταλέντα των εργαζομένων μας για να προωθήσουμε την καινοτομία και να επιτύχουμε όχι μόνο επιχειρηματικά αποτελέσματα, αλλά και επίδρασης στο κοινωνικό σύνολο. Διότι στη Boston Scientific μας παρέχεται η μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Για να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε κορυφαία ταλέντα, πρέπει να προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν ελεύθεροι να είναι ο αυθεντικός εαυτός τους και ότι μπορούν να αναπτύξουν την καριέρα τους.