Pet City: Ημέρα Υιοθεσίας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλα τα ζωάκια που αναζητούν μια οικογένεια. Μέσα από τη δράση των Pet City με την πρώτη Ημέρα Υιοθεσίας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο κατάστημα Pet City Λ.Τατοίου 161 Κηφισιά, στόχος είναι να βοηθήσουμε τα σκυλάκια του Dogs’ Voice να βρουν ένα σπίτι για πάντα. 

Με έμπνευση από την αγάπη για τα ζώα και την σημαντικότητα που έχει η ύπαρξη ενός κατοικιδίου στην ζωή του ανθρώπου, τα Pet City προσκαλούν τον κόσμο να ανοίξει την αγκαλιά και το σπίτι του σε ένα σκυλάκι που βρίσκεται σε καταφύγιο, προσφέροντας του ένα #foreverhome.

Τα Pet City σε συνεργασία με το Dogs’ Voice στηρίζουν κάθε νέα φιλία που θα δημιουργηθεί από αυτή την μέρα, φροντίζοντας για τα απαραίτητα για κάθε έναν από εμάς που θα ενδιαφερθεί να προχωρήσει στην υιοθεσία, για να βρίσκονται πάντα δίπλα τους σε όλες τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουν μαζί.

Αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές δράσεις που θα κάνει η οικογένεια των Pet City, όλες με στόχο του να βρεθεί ένα #foreverhome σε κάθε ζωάκι που βρίσκεται σε καταφύγιο. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν και μικρές δράσεις για όλους, μουσική από τον Athens Radio Deejay και λιχουδιές!