Beverage World: Συμμετείχε στο Greece Race for the Cure 2022

Η Beverage World, συμμετείχε στο Greece Race for the Cure 2022, ενισχύοντας τον αγώνα για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ελληνικού κοινού, γύρω από τον καρκίνο του μαστού και στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αλληλεγγύης σε όσους έχουν βιώσει την εμπειρία.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, μαζί με άλλες 758 ομάδες, στελέχη της Beverage World, απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου και στο συμβολικό περίπατο, δείχνοντας έτσι συμπαράσταση σε όσους έχουν αντιμετωπίσει το φάσμα της ασθένειας, και στηρίζοντας το σημαντικό έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». 

Με πυξίδα την παρακαταθήκη του ιδρυτή του ομίλου Photos Photiades, Φώτου Ια. Φωτιάδη, ο οποίος από το 1960 υποστήριζε ότι: «Ο Όμιλος (οφείλει) να επιστρέφει στο κοινωνικό σύνολο όσο γίνεται περισσότερα απ’ όσα η στήριξη και η αγάπη της κοινωνίας τον καταξιώνει», η Beverage World στέκεται στο πλευρό των γυναικών, θέλοντας να κινητοποιήσει κι άλλους να «τρέξουν» και να διαδώσουν το μήνυμα της πρόληψης και της ενημέρωσης. 

Η συμμετοχή της εταιρείας στο Greece Race for the Cure 2022 έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Beverage World, το οποίο μεταξύ άλλων εστιάζει στην ευαισθητοποίηση του προσωπικού, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας, γύρω από σημαντικά ζητήματα, αλλά και την παροχή στήριξης σε ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Άλλες δράσεις του προγράμματος Ε.Κ.Ε. της εταιρείας περιλαμβάνουν τη στήριξη της Εστίας Αθηνών και τη χορηγία της στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Αθηναίων.