KPMG: Έτρεξε για 2η χρονιά στη διοργάνωση Greece Race for the Cure

Ξεκινώντας από το Ζάππειο, τρέχοντας τα 5 χιλιόμετρα ή ακολουθώντας τη διαδρομή των 2 χιλιομέτρων, περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες της KPMG έδωσαν ως ομάδα το παρών στο Race for the Cure® την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στηρίζοντας το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Από τους συμμετέχοντες της KPMG, η Ελίζα Δήμου από το ελεγκτικό τμήμα της εταιρείας διακρίθηκε στον αγώνα, έχοντας τερματίσει 4η ανάμεσα στις γυναίκες που αγωνίστηκαν στο τρέξιμο των 5 χιλιομέτρων.

Η KPMG με κοινωνική ευαισθησία και ενεργή δράση στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες που έχουν ως επίκεντρο τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Το Greece Race for the Cure®  αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 264.000 συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης από το 2009.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δηλώνει σχετικά: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που οι άνθρωποι μας στηρίζουν την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε μέσα από το Race for the Cure®  το έργο του Συλλόγου. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά συνδράμει με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις Αξίες της εταιρείας μας.»